+45 44 44 08 85
+45 44 44 08 85

Maimeri

Maimeri

Historien om Maimeri starter i 1923 hvor den Italienske kunstner Gianni Maimeri med baggrund i datidens mangel på kunstnerfarver i tilstrækkelig høj kvalitet starter en lille eksklusiv produktion af oliefarver udelukkende til eget brug.
 
Gianni´s kunstnervenner prøver farverne, begejstres og vil alle købe farver af ham. Dette værdigrundlag for kunstnerens basale behov for kvalitet og egenskaber har været en rød tråd i fabrikkens farveproduktion helt frem til i dag. Maimeri´s farveformuleringer bygger på at opretholde sammenhængskraften mellem det enkelte pigment og olien og at udelukke alle substanser som erfaringer har vist har være skadelige. Helt frem til i dag anvender Maimeri grundlæggerens originale formula som bygger på princippet:
 
”Olie plus pigment og intet andet”

 
Dette princip som er kategorisk for oliefarver har også været fundamentet i fabrikkens udvikling af moderne akrylbaserede farveserier.  En kombination af tradition og innovation.  Alt dette er Maimeri.
Ikke en simpel farvefabrik, men meget mere: Et laboratorium af rene pigmenter og stærke følelser.
Siden fabrikkens start har Maimeri anset engagement, forskning og kvalitet nødvendig for at opnå sin målsætning. Stærke værdier som firmaet altid har opretholdt og stadig finder fundamantale for udvikling.
Takket være erfaring opnået gennem sin næsten 100 årige historie ser Maimeri fremtiden i møde med en beslutsom målsætning.
Maimeri´s primære fokus er fremstilling af produkter til skabelse af kunst.
Maimeri vil altid stræbe efter det bedst mulige forhold mellem pris og kvalitet uden at gå på kompromis med fabrikens høje standarder.
Maimeri anser kunden som værende en uundværlig partner i fabrikkens udvikling.
Maimeri udvikler, producerer og markedsfører produkter med egen identitet.
Maimeri har besluttet at beholde al produktion i Italien.Maimeri er i dag ledet af Gianni Maimeri, 3. Generation og opkaldt efter firmaets grundlægger.

I Danmark markedsføres stort set hele fabrikkens brede produktsortiment: Oliefarver, Akrylfarver, Akvarelfarver.

 Se mere på Maimeri`s hjemmeside

 
Brødtekst om leverandøren

Produkter

Besøg producentens hjemmeside
Se Maimeris katalog her: (13.7 Mb)
Povl Klitgaard & Co. | Laurentsvej 21 | 2880 Bagsværd | Tlf.: +45 44440885