+45 44 44 08 85
+45 44 44 08 85

Om os

Velkommen hos Povl Klitgaard & Co.

Povl Klitgaard & Co blev grundlagt i 1929 og har siden distribueret kontorartikler og kunstnerartikler fra førende fabrikker til et landsdækkende forhandlernet.

Fra at være en ren agenturvirksomhed har vi udviklet os til en moderne ”on demand” distributør som gennem varetagelse af en lang række markedsføringsfunktioner har berettigelse i værdikæden fra producent til forbruger.
Vi satser 100% på investering i markedsføring af mærkevarer. Vi ønsker at være markedsledende inden for vores primære produktområder. Eksempler herpå er STABILO highlightere (STABILO BOSS) fra Schwan-STABILO, UNI rollerballpenne fra MITSUBISHI PENCIL CO., markere fra Edding, konferenceudstyr fra Legamaster og regnemaskiner fra Casio. Derudover fører vi kunstnerartikler fra Maimeri og Derwent samt et fuldt sortiment fra Clairefontaine.

Vi arbejder målrettet med få udvalgte internationale producenter og fungerer i realiteten som datterselskab for disse. Salget sker udelukkende til forhandlerleddet. Vi har intet salg til private. Vores berettigelse i værdikæden mellem producent og forbruger omfatter bl.a. følgende funktioner:

- Sammensætning af produktsortiment tilpasset danske forhold og forbrugerpræferencer
- On-demand levering af et stort kompliceret sortiment
- Fremstilling af dansk prospektmateriale, POS materiale samt displaymateriale
- Forhandlerkurser i produktkendskab
- Forbrugermarkedsføring gennem annoncering/sam-annoncering med forhandler
- Direct mails til udvalgte forbrugere
- Deltagelse i forhandler messer
- Opstilling af displaymateriale i detailbutikker
- Introduktion af produktnyheder

Vi ønsker at knytte tætte bånd til vores forhandlere og fremstå som en stærk og troværdig partner. Vi sætter en ære i en serviceorienteret arbejdsgang med hurtig leveringstid som den naturligste faktor.
Povl Klitgaard & Co. | Laurentsvej 21 | 2880 Bagsværd | Tlf.: +45 44440885