+45 44 44 08 85
+45 44 44 08 85

uni-ball Skriveredskaber og POSCA


uni-ball
- Personlighed med stil!


En verden fuld af innovative produkter.

Mitsubishi Pencil Company er én af verdens største producenter af skriveredskaber. Fabrikken markedsfører sine produkter under varemærket ”UNI”.

Det er ikke en tilfældighed at navnet ”UNI” stammer fra det engelske ord ”unique”. UNI er synonymt med ønsket om at hvert produkt skal modsvare kundens individuelle behov, såvel forretningsmandens som skoleelevens.

Mitsubishi Pencil Company har siden 1887 produceret skriveredskaber af høj kvalitet og med et design, som er tilpasset tidens strømninger. Produktsortimentet omfatter rollerpenne, kuglepenne, pencils og miner, fiberpenne, markere, korrektionspenne samt Posca og Chalkmarkere.Læs mere på Uni-Balls hjemmeside:


 
Download Uni-ball DK 2022 kataloget 
HER:
Mitsubishi Pencil Company er én af verdens største producenter af skriveredskaber. Fabrikken markedsfører sine produkter under varemærket ”UNI”.
Det er ikke en tilfældighed at navnet ”UNI” stammer fra det engelske ord ”unique”.

UNI er synonymt med ønsket om at hvert produkt skal modsvare kundens individuelle behov, såvel forretningsmandens som skoleelevens.

Mitsubishi Pencil Company har siden 1887 produceret skriveredskaber af høj kvalitet og med et design, som er tilpasset tidens strømninger. Produktsortimentet omfatter Rollerpenne, Kuglepenne, Pencils og miner, fiberpenne og markere samt korrektionspenne.

I Danmark lagerføres desuden et populært sortiment neutrale hvide penne til tiltryk som reklamepenne.
Povl Klitgaard & Co. | Laurentsvej 21 | 2880 Bagsværd | Tlf.: +45 44440885